jens-martin-p-fl-3

Jakthundkurs på NJFF-senteret på Flå

JaktiLierne har fokus på kompetanseheving på alle typer smårovviltjakt, og bidrog derfor til å få med 2 jegere på jakthundkurs i regi av Norges Jeger og Fiskerforbund. Kurset ble avholdt på NJFF sitt jakt- og fiskesenter på Flå den 6. og 7. juni, hvor det var hovedfokus på trening av hi-hunder. Her er en kort oppsummering fra Jens Martin:

Da hi me avslutta ei kjæmpe helg nepå Flå. Kunsthi trening på rev, å steinhi trening på mink me terriern Mira. Vedli arti å bra trening å lærdom fer 2 å 4 beinte. Kjæmpe bra trening i ei tid der reven heim fe n liten pause fra oss jegere. I tilegg ha n Leif Tore Reitan me seig jæmthund argo å i laikan amur som me kjørd på mental test,(samme test som politihunder gjennomgår) nåkkå som va itrule lærerikt. Å få sjå sammensætninga av hundens hode i praksis på 9 forskelige poster på 45 min er innteresant. Må å få takk jakt å fiskesentret på Flå for ei kjæmpetriveli helg.

Jens Martin på Flå 2

 

Jens Martin på Flå 3