mrskinn

Ta vare på mårskinnet!

Sesongen for mårfangst er over for denne gang! Mye smågnagere i skogen har gjort det vanskelig å fange mår i vinter, men en del fangst er registrert. Oppsummering kommer senere.

Førstkommende fredag (20. mars) blir det anledning til å få litt hjelp og tips med tanke på å ta best mulig vare på skinnet av måren. JaktiLierne inviterer alle som ønsker å lære seg litt mer om flåing, heim til Arne Otto Sandmo førstkommende fredag klokken 1800.

mårskin_os

Her blir det erfaringsutveksling og muligheter for å få flådd pelsen av årets fangst. Vi har det du behøver av utstyr, både for å bruke nå, men også for å kjøpe med seg etterpå. Ta med opptinet mår om du har.

Send gjerne en SMS til Arne Otto (976 87507) om du kommer, så har vi litt oversikt over hvor mange vi blir.

Enkel servering!