tor-ola-dehli

Foredrag om lokking av rev

Tor Ola Dehli eier og driver nettstedet storfangst.no. Han har spesialisert seg på lokking av rødrev og kommer til Lierne samfunnshus tirsdag den 20. januar kl. 1800 – 2100 for å dele av sin kunnskap og erfaringer.

Tor Ola har blant annet deltatt i 9 jaktfilmer og har flere opptredener på NRK, VGTV og en rekke radioprogram. Du har kanskje sett han på Ut i Naturen, Lindmo, barneTV, Norge Rundt eller Helt Vilt på TV2? I tillegg har han jobbet som guide innen jakt og fiske både i Norge, Sverige og Vanuatu.

Kurset er et typisk «bruksanvisningskurs» der formålet er å gi deg mest mulig kunnskap, og som gjør deg mest mulig rustet til å gå ut å lokke inn en rev (eller andre arter) dagen etter kurset – på egen hånd.  Det blir gått igjennom alt fra ulike fløyter, forskjeller for ulike årstider, postvalg, jakt i ulike terrengtyper, forberedelser, utstyr osv. Det blir filmsnutter, demonstrasjon og spennende jakthistorier.

Verminator Syco Tweety

I pausen blir muligheter for å få kjøpe lokkeutstyr til litt rabatterte priser.

Det er gratis inngang og mulighet til å få kjøpt kaffe med nåkkå attåt.