img_2343

Frist for kontroll av innmeldt felt vilt 20. april

Fellingsbørsen:

De som har meldt inn felt vilt på fellingsbørsen må huske å få disse kontrollert hos grendekontakt slik at de kan godkjenne innmeldingen(e) på fellingsbørsen.

Fristen for å få kontrollert innmeldt felt vilt hos grendekontakt er 20. april 2017

NB! Innmeldinger som ikke er kontrollert og godkjent innen denne fristen vil bli slettet fra fellingsbørsen, og poeng/ skuddpremie vil falle bort.

Tips: Når du er innlogget på jaktilierne.no får du opp en liste over hvilke av dine innmeldinger som avventer kontroll, nederst på siden fellingsoversikt. Skriv gjerne ut denne listen (merk og skriv ut valgt tekst) og ta med sammen med viltet som skal kontrolleres. Da får grendekontakten en oversiktlig liste over hvilke innmeldinger som skal godkjennes.

Om du er innlogget, får du opp en liste over dine innmeldinger som avventer kontroll, nederst på fellingsoversikten.
Om du er innlogget med din bruker på Jaktilierne.no, og går inn på fellingsoversikt får du opp en liste over dine innmeldinger som avventer kontroll, nederst på fellingsoversikten.

 

Innlevering av felt rev (NINA):

DSC_8581

Som i foregående sesonger ønsker NINA å få inn felte rever til analyse. De som leverer inn rev får tildelt et lodd pr rev, og er så med i trekning på 2 x 5000 kr!

Det er ønskelig å få inn revene til innfrysing så raskt som mulig:

Siste frist for innlevering av felt rev er 20. april 2017

Ta kontakt med grendekontakt for innlevering av felt rev. Reven merkes med FellingsID og Jegernavn.  Om du ønsker å ta vare på skinnet, kan reven flåes før innlevering