revejaktdag_2015_1

Revejaktdag for ungdom lørdag 23. januar.

Flere ungdommer fikk prøve seg på revejakt med støver og hihund nå før jul, hvor også to 15- åringer fikk skutt sin første rev. Nå ønsker JaktiLierne å arrangere en egen revejaktdag bare for ungdommen i bygda. Førstkommende lørdag har alle i alderen 14 til og med 19 år mulighet til å bli med på revejakt sammen med erfarne hundeførere. Får vi nok påmelding vil Jens Martin Ness organisere et jaktlag i Nordli/Tunnsjøen og Birger Gåsbakk/Lars Johan Skogmo et jaktlag i Sørli.

Har du lyst til å melde deg på, eventuelt høre mer om opplegget, tar du kontakt med:

Jens Martin Ness: 916 76206 [email protected]
Birger Gåsbakk 480 01237 [email protected]
Nils Vidar Bratlandsmo 991 68454 [email protected]

Vi vet at det er mange gutter og jenter som har tatt jegerprøven de senere årene, men som kanskje ikke har prøvd seg mye på jakt enda. Dette er et tilbud både for helt nybegynnere og for de som har jaktet en del allerede, både for gutter og jenter.

Påmeldingsfrist er torsdag 21. januar.

Tobias Åberg